Om föreningen

Välkommen till Brf Skogshöjden

Brf Skogshöjden utgörs av port 1, 3 och 5 på Edinsvägen i Nacka. Föreningens fastighet ligger i Nacka kommun och byggdes 1959-1960. Komplett stambyte genomfördes 2020-2021. Totalt finns det 106 lägenheter varav 100st upplåts med bostadsrätt och 6st som hyresrätt samt en lokal som hyrs ut till CityMail. Dessa är för fördelade på två byggnader. Den större byggnaden har 10 våningar och den mindre har 4 våningar. Lägenheterna utgörs främst av 1:or och 4:or men det finns även ett antal 2:or och en 5:a.

Föreningen har 36 parkeringsplatser, 27 kallgarage och 10 varmgarage, alla belägna på norra sidan av den större byggnaden. Dessutom finns det två gästparkeringsplatser som får användas av besökande till boende i föreningen.

Mellan de två byggnaderna finns det en gård med grillplats, klätterställning, sandlåda och gungor. Vidare finns det i föreningen tvättstugor, cykel-, barnvagns- och vindsförråd, miljörum och en gästlägenhet.

Hela fastigheten är uppvärmd med vattenburen golvvärme. Föreningen erbjuder via ComHem ett basutbud av TV-kanaler och Internet som ingår i avgiften.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att mejla styrelsen på info@skogshojden.se